Påsk helg

Nu var det länge sen jag skrev här så jag tänkte åter igen skriva lite vad jag har gjort under påsken.

Tack! Så mycket för till er alla för en underbara påsk med mycket trevligt sällskap. På låmgfredagen började dagen med att fika med det gamla företags medlemmarna Josse, Sara, Lina och Hanna. Mycket trevligt och roligt. Vi tag en glass på Gotteriet och satt på deras uteservering och solade och pratade lite skit hihi. Senade på kvällen var det fest hemma hos min mamma och pappa med båt gänget. Även det mycket trevligt och god mat. Synd bara att Jesper min lillebror fick i sig nötter och ambulansen kom:( men som tur var gick det bra. Älskar dig!

På lördagen hjälpte jag och Martin pappa att lägga nytt trägolv i deras nya båt. det tog mycket längre tid än vad man tror så vi vart inte klara så vi fick fortsätta dagen därpå. För på dagen blev det såklart mammas god påskmat. På påsk aftons kvällen var det förfest hos Åsa p hennes balkong. och snäll som jag var så hade jag gjort ordning en liten påsk present men såklart så glämde jag den. Men men inget att göra åt. efter några glas vin på balkongen så gick vi vidare till en fest där det var trevligt och det blev även lite roliga frågesports lekar, som jag är så bra på INTE. Som alltid blev det statt som inte brukar bli så otroligt över roligt. men det är ju alltid kul att träffa gamla kompisra som man ite har träffat på länge men själva stället är inte kul längre tycker jag.

På sändagen började jag känna mig lite små sjuk och svårt att andas. men tänkte inte er på det. så vi fortsatte attt lägga golvet i båten och bara umgås med familjen. efter en långa dag i båtgaraget så köpte jag och mamma tacos till kvällen och firade hennes fördelsedag tillsammans med de andra i familjen. Och självklart bingolotto till det, men vi van inte så klart! Som allltid:(

Den 13/4 var det mammas födelsedag och jag glömde säga garttis. Fy på mig! Det kom jag på senare på dagen sen, jag får skämmas. Vid elva tiden kom mormor och morfar och firade mamma och till middagen kom Morgon, Monica och Amanda. Den här dagen mådde jag ännu sämre så jag orkade inte förja med Maryin till aneby och fira påsk med hans familj. Så ag får ta det en annnan gång. Tillslut på eftermiddagen var vi hemma igen efter ett par dagars utflykt och äventyr.

Så tack en än gång för en bra påsk! Älskar er min underbara familj.



         
Båten                                 Martin på Statt                     Josse och Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback