Plugg och åter plugg

Nu har jag pluggat typ hela dagen känns det som. Min dag började med ett besök hos frisören coh färgade utväxten och klippte mig lite. Sedan gick jag hem till Lisa där jag, Lisa och Anna skulle göra klart inlämningsuppgiftern som 
är as svår:( men vi var duktiga ialf och vi hoppas att vi klarar den. 

Efter några timmars pluggande så åkte jag hem till Martin och år lite mat och sedan somnade jag. En liten Jennie ziesta hihihi. Så himla skönt att somna till lite mitt på dagen tycker jag, för sedan när man vaknar så är man pigg som en nötkärna. nja kanske lite överdrivet men lite piggare ialf. Ja nu sitter jag här och bloggar om min torsdag och lyssnar på lite skön musik. Nu är det dags för kvällsmat och tv tittande.

Plugg och mys

Nu är det dags att börja plugga matematisk analys med Anna och Lisa som snart kommer hem till mig. Så det ska bli kul, men måste nog gå och äta lite nu så att jag är klar tills de kommer. Vi försökte med vår inläminigsuppgift igår men det gick ingent vidare så idag hoppas vi på att hjärnorna är utvilade och pigga på matte. Jag känner mig faktist ganska taggad. Hihi

I helgen tror jag jag ska till Tranås och träffa vännerna och festa till det lite. Hoppas bara att alla kan, det skulle vara super kul att bara vara vi och att alla är tillsammans för en gång skull den här sommaren. Hoppas hoppas...


Mat på Piren

Nu är vi tillbaka efter en trevlig matstund på piren. Martins familj och syskon och deras barn var med och åt lite god mat. Det åskade precis över oss, och det bara öste ner regn när vi skulle hitta en parkeringsplats och gå till resturangen. Jag beställde in en sjötunga hette det och det var en vit fisk med havssås till supergott. Mums!! Det var super trevligt och roligt att ses allihopa igen. 


Nu sitter vi här framför tv och glor lite ska snart ut och gå en runda innan det börjar regna igen. 

Avkoppling

I början av veckan var jag och köpte en spikmatta. Så nu har jag andvänt den tre gånger och det gör så hilma ont de första fem minuterna, men sedan känner man att blodet strömmar i kroppen och det börjar bli skönt. 
Så idag låg jag tio minuter på min spikmatta och lyssnade på avslappningsmusik. Efteråt känner man sig utvilad och lugn men ändå som om man har fått en energi kick. Så jag rekomenderar alla att testa spikmattan.  Spika på hihi



4,5 ÅR TILLSAMMANS MED ÄLSKLINGEN:)

Idag den 22 så har jag och Martin varit tillsammans i 4,5 år. Det känns hur bra som hällst. Vi har gått i genom så mycket tillsammans allt från himel och jord typ hihi. Och nu i sommar har vi förlovat oss. Så idag blir det att mysa och fira, för idag är det vår dag. Mamma ringde förut också och jag fick red på att jag har även namsdag idag. Alltid bra att veta om man kan dra fördel av det :) 

 

Middag med familjen!

Idag kom mina föräldrar och min lillebror och hälsade på. Vi fickade och gick på stan och sedan åkte vi hem till oss och jag och Martin lagade mat till oss alla. Det blev Apelsin kyckling och pasta med en supergod sallad. 






Vimelbilder från Öland



Har ävan gjort ett halsband och ett armband med olivgröna och sötvattens pärlor.




Tillbaka från semestern!

Ja nu är vi tillbaka efter en veckas semester på Öland med familjen och min kusins familj. Veckan har varit allt från helt underbra, rolig, överraskande, avkoppling, sol, bad. Allt vad jag kan önska mig.  Vi började att åka ner förra Lördagen på eftermiddagen, och då var pappas bror och hans familj redan där.  De hade börjat grilla kött som vi alla njöt av på altanen och skålade in en veckans semester tillsammans. 

Sedan har dagarna bara flugit fram vi har bl.a. varit på olika pubbar, bowlat, grillat, spelat kort :), sjungt karaoke, badat, solat, shoppat mm. Det har varit så himla underbart och tack alla för en trevlig semester. Så nu får vi längta till nästa års semester på Öland. :)



Utflykt



Idag har vi varit på lager 157 i Gällstad och handlat lite kläder. Jag köpte ett par jeans, linne och lite andra små saker. Vi åkte med Martins syster och hennes dotter Moa och en vän till henne. Så dagen har varit mycket kul och rogivande speciellt i bilen med Moas alla påhitt och sjungande. Hihi!!

Pratade med mamma förut och fick en genomgång vad jag ksa ha med mig, det behöver jag nog för jag tar alltid med mig för mycket. Så det är bra att hon har koll på mig. Imorgon åker jag och Martin till Tranås och jag ska träffa Frida och Åsa och bara umgås, kanske blir en fika på stan eller något liknande. Längtar!

Ne nu är det dags att stryka och packa resveskan inför en vecka på Öland. 

Målardag

Idag vaknade vi av att Martins syster ringde och undrade om vi ville hjälpa dem att måla deras hus. Så vi hoppade ur sängen och åt lite frukost och åkte iväg till Aneby. Så typ hela dagen har vi målat, jag och Moa målade även hundarna lite hihi... 

Så nu är vi hemma igen och tar det lungt och väntar på att Danne ska höra av sig om de ville vara med och grilla lite på vår balkong. Gud va hungrig jag börjar bli nu Mums!!

Vill bara tacka alla som har gratulerat oss till vår förlovning, och även önska Josse en superbra semester och alla er andra med förstås. 

Hemma igen

Hej igen! Ja i Söndags så kom vi hem från en underbar helg i Lysekil. Vi har badat, solat, ätit gott och bara njutit av varandras sällskap. Det har varit en helt underbara helg för oss båda. Vi  förlovade oss i lördags, det var mitt hittils bästa ögonblick i livet. Så i söndags efter att vi hade checkat ut och gått på havets hus och kollat på alla havets fiskar så började resan hemmåt. Våra föräldrar visste ingenting så vi fortsatte resan hem till Tranås istället för att berätta för mina föräldrar. Och sedan på måndag så åkte vi vidare till Martins föräldrar och berättade även för dem.  Alla blev väldigt glada för våran skull så det känndes helt underbart. 

Nu ska jag tvätta och städa och måste plugga lite me usch vilken dag. Jaja det är väll bara att börja!
Puss

Här låg vi och badade!

Vi uppe på klipporna.






Semerter

Nu drar vi till Lysekil jag och Martin om ca en timme. Så nu har vi ätit lite frukost på balkongen, och ska börja göra i ordning mig inför vår efterlängtade semester tillsammans. Vi ska vara där tills på söndag och bo på hotell och bara bli ompysslade och njuta av sommarvädret och sola och bada hoppas jag på. Ha en bra helg för det ska vi ha! Puss

    Klädd för semestern

Lysekil i morgon!

Nu har vi varit och handlat matsäck tills vår lilla semesterfärd till Lysekil i morgon. Det ska bli tunnbrödsrullar med ägg och massa annat gått i och lite fika mm. Hittade även en eko läsk som vi tänkte testa om den smarkar lika gott som vanlig läsk. Det är den allra första läsken som jag ser är helt eko och kravmärkt, lite häftigt. Även lite konstigt att det inte har kommit för länge sen när det finns så mycket annat som är eko märkt. 

Å nu längtar jag jätte mycket tills i morgon så nu måste jag börja packa ner lite kläder som ska med. Hej svejs! 

    Ekoläsken



Aneby

Nu är jag hemma efter en dag i Aneby hos Martins föräldrar. Vi har hjäpt dem att lägga nya plattor runt deras nya hus, det var bara att det var hur varmt som helst så man har ju svettats som en gris:) hihi Efter allt svettandes och slit så lekt jag lite med lilla Moa och badat i hennes lilla pool. Innan vi åkte hemmåt så klippte jag både Martin och hans syster, även det blev ganska bra tror jag för att vara första gången jag klippte henne.  Nu ska vi ut och gå/ springa en sväng i "parken". 

   Jag & Martin vi sjön.

   Vi svalkar våra fötter