Tisdag:

Idag blev det inget solande tyvärr. Det har varit molnit men varmt idag, så vi bestämde oss för att ta det lite lungt och gå på stan och shoppa lite sommarkläder iställt. Efter allt shoppande blev vi sugna på marengsviss glassen på makdonald så vi tog en drive in och beställde en marengsviss och en jordgubbsmilkshake. Det var så gott, så det kan jag rekomendera. 

Så nu har vi precis ätit baguetter med färska räkor, rostbiff, ägg och massor av gurka. Mums!! Nu ser vi på allsång på sakansen sen blir det film "Wallander Sidetracked". 

Jag på stranden igår!


Utsikten från min solstol:)

Sol..

Nu ska vi ner till stranden och bättra på solbrännan lite, och självklart bada. Så nu har vi packat alla grejer som vi ska ha med så nu ska vi dra och handla lite frukt också. Så det här kommer bli andra gången jag badar i kalla vättern:) 



Vadstena helg..

Nu är vi hemma efter en helg i Vadstena hos min mormor och morfar. Vi har haft det hur mysigt som helst. I lördags när vi kom till  Vadstena så fickade vi och gick på stan. Och som vanligt hittade jag något att köpa, denna gång blev det två lyktor till balkongen. Ja efter det så grillade vi och åt svenska kräftor och drack massa vi med mormor, hihi. 
Nu är det då Söndag och vi åkte hem efter middagen så nu är vi hemma i Jönköping igen. Å gud va varmt det var i vår lägenhet så det första vi fick gör var att öppna alla fönster och vädra ut lite. Men man ska ju inte klaga på värmen när det äntligen har kommit hit. I morgon ska jag solaoch bättra på brännan lite, och även plugga matte och bara ha det superskönt.  Ha det så bra!

Sommar inspiration

Sandalerna är från hm och resten av kläderna och smyckena är från Nelly.com

Nu har jag spanat lite efter nya kläder och det här är några av dem som jag fastnade för. Jag älskar färgen på klänningen och bekinin. Så nu har jag beställt bekini toppen, så jag hoppas den kommer om några dagarn nu när sommarvärmen är här. 


Sista dagen..

Å nu var sista skoldagen av min sommarkurs innan semestern avklarad. Är så himla glad:) Nu ska jag värkligen försöka att koppla av och njuta att sommaren har kommit. Efter skolan idag så förljde jag med Martin när han skulle tatuera sig. Det vart jätte snyggt, så nu blev jag allt lite sugen att göra en på foten. Men är lite rädd för att det ska göra ont, men men jag får väll se hur det blir med det. Nu ska jag grilla lite kött och fira att vi har semester tillsammans äntligen. 

Inplanerat på semester: 
v. 27 Lysekil
v.28-29 Öland

sen blir det såklart massor av oplanerade grejer som dyker upp som man hägen på såklart!


Weekend i Lysekil

Ja som jag nämnde igår så är jag sjuk, och det är jag fortfarande idag men det känns mycket bättre än då. Igår surfade jag runt och tittade på olika semesterplatser som jag och Martin kan besöka i sommar. Och det blev Lysekil, vi åker dit nästa helg och sover två nätter på ett hotell och bara ska njuta. Vi ska ut och äta, bada, gå på havets hus, bada jacuzzi bara njuta av varandras sällskap. Å va jag längtar! Har någon några andra förslag vad man kan göra i Lysekil? 


En helg på sjön

Helgen började med att vi åkte ut i Torsdags till en ö där vänner till familjen hade lagt i land. Där har vi varit och firat midsommar och åkte inte hem förens i Söndags. Väl framme på ön så åt vi baguetter med en god skagenröra och satt framför lägerälden med ett glas vin i handen! På Midsommaraftons morgonen så klädde vi midsommarstången och badade i det typ 13 gradiga vattnet, det var as kalt men vad gör man inte för att känna sig lite fräsh. Senare på dagen åkte min familje och pappas brors familj till torpön och tog oss en drink i solen. Senare på kvällen dansade vi runt midsommarstången, grillade festade och hade så himla kul. Det var riktigt länge sen jag har skrattat så mycket. 

Ja på söndagen efetr frukosten så åkte vi hemmåt och nu idag så ligger jag här och är sjuk och allmänt tråkigt känner jag. Usch jag skulle nog inte ha badat:( 


Bilder från helgen!


Solsken & barnvakt

Å vilken bra start på dagen man fick idag. Vaknade av att solen sken och det var redan varmt ute, helt underbart. Idag har jag och Martin varit på stan och fixat lite småseker och även kollat på en systemkamera. Men gud va dyra de är usch!  Ja senare idag så åkte vi till Martins föräldrar och syster och umgicks och lekte med Moa.  Vi lekte med hennes lego och så var vi ute och matade getterna med björkris. 

Ikväll har Martin även spelat en fotbolls match där de vann med 2-0 mot Lekeryd. Jag och Kalle var och kollade på matchen bland alla knott. Så idag och resten av sommaren komme rjag att hata knott. Ja ja nu ska jag sov lite hade jag tänkt. Natti natti!

Student helg

Då är man hemma igen efter en helg i Tranås. Har firat att min bror har tagit studenten med släkt och vänner, och god mat och dricka. Lördagen började med att jag och Martin gick upp tidigt och gjorde iordning oss och sedan åkte hem till mina föräldrar. För att sedan åka ner till skolan med blommor mm som vi hängde på honom. Han var så stilig i sin nya kostym och med ett stependium som Bästa Kompis blev jag lite röd.  Efter fotaografering och studentåkning genom stan så åkte vi hem och firade honom med precenter och god mat och tårta. 

På kvällen sen så åkte jag, Martin, Frida och hennes Martin till frisörfrida ska jag kallar henne hihi. Där umgicks vi och drak lite och sedan hamnade vi på starndbaren och dansade coh roade oss lite. Jag träffade även gamla klasskompisar as kul. 
Tack för en trevlig helg!






Fredag

Å va underbart att det redan är Fredag. I morgon bär det av mot Tranås för att fira att min bror tar studenten! GRATTIS!
Idag ska jag packa lite grejer som jag ska ha med mig och så ska jag även plugga lite matematisk analys. Tror att blir det blir en slappardag dels pga att det är pissväder med bara regn och dels för att i morgon blir det en intensiv men rolig dag. Så jag ska nog spara mig lite hihi. Nu ska jag äta lite frukost hej svejs



Min student skylt för två år sen

Sverige-Malta



Nu gäller det!
Sverige möter ju Malta i Göteborg idag och det är nu det gäller, om de ska gå vidare till VM i Sydafrika nästa år. Spännande spännade är det allt! Nu ska jag och martin och två vänner till oss titta på matchen och grilla en god köttbit till det mums.. Pratade även med Frida nyss, alltid lika kul att prata med dig vännen. Hoppas att vi hinner ses i sommar bara , känns som det var alldeles för länge sen. Sommar sommar sommar... her I come

Jag






Min outfit idag!

Sommar värme

Solen skiner och det är ganska varmt ute i alf nu på morgonen. Hoppas att det håller i sig till ikväll när det är grillning med klassen. Ja nu ska jag äta lite frukost med Martin på balkongen och sedan är det dags att göra i ordning sig. Jag ska träffa Malin och Anna och plugga lite analys hade vi tänkt. Och efter det är det som sagt grillning om det är fint väder, som jag hoppas på. 



Filmkväll

Nu är jag tillbaka efter en mysig filmkväll med tjejerna från klassen. Det blev så klart kladdkaka, glass och godis till James bond filmen Quantum of solace. Mycket bra film tycker jag men det gäller att man är med från början, som vi inte var så vi spolade tillbaka lite så vi hängde med i filmen. Snart är det dags att gå och lägga sig ska upp och plugga i morgon med mattefolket. Sov så gott!

Fredag

Nu är jag hemma i Tranås äntligen. Idag har jag pluggat och hjälpt mamma här hemma nu när pappa är inlagd på sjukhuset. Snyft! Älskar dig pappa! 

Nu tänkte jag och Martin och några vänner till Jesper tänkte se på en film som visst skulle vara bra. Tror den heter Sex drive eller nått liknande. Jaja  imorgon är det kanival här i Tranås, alla treor ska vara utklädda och gå på stan och stoja och vara allmänt roliga. Efter det dar vi till mammas bror som fyller 40 år så det blir väll ganska skoj antar jag. Får väll se hur det går med allt. Hej svejs!!

Frisör

Är uppe med tuppen på min lediga dag helt otroligt att jag aldrig kan sova ut ordenkligt. Kl tio ska jag till frisören och färga bort utväxten som man får i bland. Det är första gången jag  går här i Jönköping annars brukar jag alltid gå hemma i Tranås men jag ansåg att jag inte skulle hinna det, och jag är ute lite i sista minuten. Jag ville nämligen vara fin i håret till helgen när mammas bror fyller 40 år. Men men jag hoppas att de kan sin sak de med. Så att jag inte ser ut som värsta häxan i håret sen hihi...

Myskväll

Nu är jag hemma igen efter en lång och rolig dag i skolan. Lunchade med Malin, Anna och Lisa hemma i Annas nya lägenhet, as fin var den. Blev lite avis hon har bara typ 5 minuter till skolan och jag har typ 20 minuter med cykel. Men å andra sidan så trivs jag så himla bra här uppe så det gör mig inte så mycket ändå, fast ände lite! 

Ja ja nu ska jag och Martin ha myskväll med godis, god mat och lite monopolspel på altanen. Hoppas att jag vinner hihi...



Pappa

Vill bara säga att jag älskar min pappa mer än något annat. Det är speciellt jobbigt när man ser att ham har så ont, men hoppas att det ska gå bra med honom. Så jag hade tänkt att åka hem och pyssla om honom.  

Tillbaka...

Nu är jag tillbaka här och skriver lite. har haft väldigt mycket att göra de närmsta dagarna. Igår började sommarkursen Matematisk analys vi började med en repition från all gymnasiematte, gick grymt snabbt och jag kommer typ inte ihåg någonting. Men men det fixar sig på något sätt och det varju faktist bara första lektionen. 

Efter en heldag med matte så gick vi ett gäng från klassen och solade och spelade fotboll i en park. Det var hur varmt som helst jag fick mig allt min första solbränna. När solen gick ner kännde vi oss hungriga så då bar det av hem till Kristoffer och grillade hamburgare på hans innegård. Jag och Malin träffade även två små barn som inte tyckte att vi skulle gunga på deras gungor, men va fan det gjorde vi ändå och sen så lärde vi dem lite hyss hihi. 

Nu ska min mormor och morfar komma till oss och ut och äta och bara ha det hur bra som hels och njuta av sommaren. 
SOMMARLOV!!!!