Jag vill åka till Dubai!!!!


Det här är bilder från Dubai när de nu bygger lyx "villor" på deras 300 öar som har bildat en palm. Helt otroligt att de lyckas göra detta. De har ju liksom redan gjort en världskarta av öar innan och nu ska de göra detta också. Det hade inte varit fel att ha en villa där inte:) Drömma kan man ju!! 





The Dubai Towers -  United Arab Emirates -
The Dubai Towers

Jag var bara tvungen att visa er dessa bilder. Helt underbara! Nu har jag bestämt mig, någon gång i livet ska jag åka till Dubai och besöka dessa fankastiska byggnader med dess arkitektur.


Helgen består av packning och flytt. jag hade tänkt att börja tömma garderoben nu och ränsa, usch och fy. jag måste lära mig att SLÄNGA kläder som jag inte använder....hur ska detta gå....Trevlig helg!!

Måndag 25/1

Så var det Måndag åter igen. Helgen började med en halvdag i skolan sedan blev det en myskväll med Malin och Martin. Vi lagade jätte god mat och tittade på Svenska handbollslandslagets jämna men dåliga match. Men måste erkänna att vi satt här alla tre och var helt inne i matchen. För ett ögonblick kändes det som om vi var sportkomentatorerna, tur är väll det för "alla" vet väll att jag är usel på namn...Eller?? Efter förlusten för Sverige så tröstade vi oss med fruktsallad, glass och hemmagjord chokladsås mums, och kollade sedan även på Let´s Dance.

I lördags åkte vi till Tranås för att på kvällen fira att min farbror Morgan fyllt 45, halvvägs til 90 som Amanda sa hihi. En mycket trevlig och lyckad kväll med god mat och dricka som det alltid hemma hos dem. Blev även dans steg framför Wii spelet med Alice, och en och annan piruett hopp:)

Helgen avslutades med ett step pass så idag har jag träningsverk. Nog om helgen nu är det bara sju dagar kvar tills vi flyttar. Jag längat så otroligt mycket. Min plan den här veckan är att plugga så mycket jag kan och orkar så kan jag lägga mer tid på flytten och få i ordning på lähenheten så snart som möjligt:)


Tänkte även visa lite bilder från föreläsningen  idag, jag bara älskar att få se och inspireras av detta!!!



Villa i barcelona


Pictur Wiondow House, Japan 2002



Usch så ful den här byggnaden är, arkitekten måste gilla palmer antar jag hihi
 

 









Skolstart

Idag är det den 18 Januari och då börjar allvaret för min del igen, SKOLAN. Just nu känns det lite nervöst konstigt nog, trots att man känner människor i klassen och en del lite bättre så är ändå den där nervösa känslan där. Men jag brukar alltid bli så här när det är något jag sak göra som är nytt eller som jag inte kan planera hur det ska bli o.s.v. I slutändan brukar det oftast bli bra ändå så det hoppas jag på idag med.

Det ska framförallt bli kul att få träffa Malin och de andra tjejerna, det var grymt länge sen nu typ en månad sedan man sågs. Så rasterna lär väll inte bli svårt att fylla ut nu när man har massa att berätta:) En anna sak som ska blir kul är det tre nya ämnena, Byggnadsutformning, Arkitekturhistoria och Projektstyrning hoppas att det är bra lärare och att kurserna är toppen bra och roliga.

Ne nu måste jag packa skolväskan:) och sedan laga till lite mat innan det är dags att cykla ner till Malin och sedan mot skolan. 

Just det jag idag är det bara 14 dagar till jag och Martin flyttar ner till "STAN", det ska blir så otroligt kul och skömt att slippa passa busstider och ha nära till allt:) Jag längtar!!!














Fisketur i solskenet!

Igår var jag, Martin och Jesper i Aneby och fiskade på Anebyskön hemma hos Martins föräldrar. Det var cirka -15 grader och solen låg på och värmde lite, men ytterst lite. Men vi hade förberätt oss på en kall dag så understället och dubbla tröjorna var på:) Vi fiskade ett tag men sedan blev det lite korvgrillning och varm choklad för att värma oss framför den öppna älden som mrtin och hans syster hade lyckats få igång till sist!

Moa kom sedan efter dagiset och lekte med mig när Martin var och tränade. En riktig trollunga som vet precis hur det ska vara och när man ska göra vad. Men vad gör man inte för att för den lilla tösen:)

Idag har jag slappat lite, har varit helt seg och trött på allt. Men nu ikväll så kom energin fram så då var det bara att börja packa och rensa ut sker inför flytten som är om 19 dagar:) Å vad kul det ska bli att få flytta "ner till stan".

 


Tillbaka efter en helg i Stockholm:)


Tänkte sammanfatta helgen lite kortfattat.

I Torsdag så åkte jag hem till familjen i Tranås för att sedan ta tåget upp till Stockholm på fredag morgon. Resan gick hur bra som hälst, bättre än mina förväntningar faktist. Ja och väl framme blev det shopping tills Josse slutade jobba och sedan blev det en myskväll med tacos och hemmaspa:) På lördagen blev det shopping och på kvällen kom Frida och tittade på Robinsson med oss. Det var jätte kul att få träffa dig, Frida en liten stund i alf:) I söndags blev det sovmorgon och sedan åkte Josse iväg för att spela match. Jag mötte sedan upp Anja på tunnelbanan så följde vi Josses karta till bandyplan, och vi hittade faktist;) jippi

Men gud vad sugen man blir att åka skridskor igen och hela grejen att spela tillsammans som ett lag. Det känner jag att jag saknar ibland på ett sett.

Efter matchen som AIK vann så åt vi mat på O´lerys med Josses föräldrar, faster och vän och Anja. Blev tyvärr lite stressigt pga att jag hade ett tåg att passa men det löste sig och jag han med tåget och jag hann även äta upp min mat:)

Tack gumman för en trevlig helg!

Stockholm här kommer jag:)

Idag har jag packat inför min resa upp till Josse. Varför blir det alltid så att man oroar sig för att man har glömt något och även att man alltid packar ner för mycket saker. Men den här gången var mitt mål att packa så lite som möjligt, och det tycker jag att jag har lyckats med faktist. Är lite stolt här!!! Jag hoppas bara att jag har fått med allt men jag tror det ialf.

Som sagt så tar jag pendeln upp till Linköping i morgon förmiddag och sedan ska jag ta tåget vidare upp till storstan. Förra gången jag åkte hem från Stockholm så var det någon (Idiot) som tog min väska. Så den är gången ska jag hålla stenhårt i min väska och ha den intill mig.

I hegen har vi inte gjort några speciella planer förutom att det är bandy match på söndag. Men annars så är det inget planerat. Man jag antar att det blir shopping på stan:)