Planering & förberedelser inför nyår!

Igår var Danne och Sofie här och vi planerade och skrev ner vad vi ska äta på nyår. Det blir en trerättersmiddag, så här blev menyn:)





Min dag började med att jag skjusade Martin till jobbet och där efter så var jag inte tillräckligt trött för att somna om igen så jag åt frukost och sedan började jag städa hela lägenheten. Duktigt va:) hihi

I morgon blir det att hämta Martin på jobbet och sedan ska jag städa klart det sista och duka för nio personer, det var riktigt länge sen man var så många runt köksbordet....:) Just det ja vi ska handla allt till nyår i morgon också får se hur det går, kan tänka mig att det blir lite rörigt när fyra personer ska handla tillsammans, spännande!!

 


Julgodis & mys hemma i Tranås:)

Ja idag har jag, mamma och Jesper pyntat granen, den blev super fin:) Vi har även hunnit med att göra lite julgodis. Det blev rispuffar med choklad och smak av lime, bananskummkola riktigt mumsigt att smaka på hihi...     



Nu i eftermiddag är det tänkt att vi ska ut i kylan -15 grader och gå på stan, men vi får väll se hur länge vi orkar innan vi fryser ihjäl. Ska köpa en julklapp till pappa och hårfärg till mamma. Ska klippa och färga hennes hår, får väll se gur det blir. Men hoppas att det blir bra det blev det ialf förra gången;)


Imorgon kommer min älskling och hämtar mig och Jesper för att sedan åka hem till Jönköping och hämta julklappar och fixa lite, Martin ska även jobba sitt sista dygnspass innan jul ledigheten. Så Jesper och jag få väll roa oss och busa lite;)

Ha en toppen helg allihoppa för det har jag tänkt att ha:)
// Kram


Är på Julklappsjakt!!

Idag har jag pluggat byggprocess med allt vad det innebär..läsa läsa och läsa lagar. Men jag tog lite paus förut och åkte ner till A6 och inhandlade lite julklappar till min älskling. Jag kan inte säga vad det är för då får han ju reda på det men jag blev rigtigt nöjd faktist. Så nu återstår bara en liten sak till att köpa till honom. Sedan är jag klar med julklappshandlandet.

På fedag åker jag hem till Tranås och ska umgås med mamma, vi ska baka julgodis och bara ha kul. Men är det någon som är hemma i Tranås och inte har något att gör så är det bara att höra av sig, om ni vill hitta på något eller bara smaka på lite julgodis;) Saknar er mina vänner små! Hoppas att vi ses snart!

Nu kommer Martin hem snart så det är väll bäst att jag pluggar färdigt det sista för idag så jag är klar tills han kommer hem. Vi tänkte Lucia fika lite och mysa med glögg.



Onsdag & julen närmar sig!

Nu får det vara slutpluggat frör idag. Jag har suttit framför mina böcker och läst och läst hoppas att det fastnar också. Ialf tills tentan är!!!
.
Så nu ska jag snart cykla ner och möta Malin för att sedan åka vidare till Friskis & Svettis för att träna på gymmet. Igår var jag nämligen på styrka/spinning så idag får det bli lite mer mage och rygg tror jag.
.
Måste bara tillägga att snart är det Jul, och om exakt en vecka får jag Jullov!!! Ska bli så hilma skönt. Ha det så bra mina vänner små, och hoppas att vi ses snart!

Just det här är en bild på mina nya armband som jag gjorde igår!






Idolkväll

Vad var det som hände igentligen??? TOVE åkte ut:( Jag som trodde att Erik och Tove skulle vara i finalen i Globen ju... Men trots allt, Calle är ju bra också men jag har tyckt om Tove från första avsnittet. Hoppas bara att hon gör något bra efter Idol och släppen en bra platta.



Nu är det läggdags för mig. Jag ska sova helt ensam för andra gången den här veckan. Martin jobbar natt men i morgon ska jag hämta honom, och sen ska det vara en Martin & Jennie dag:) som innebär Mys, Film, bara umgås. Måste även klämma in lite plugg också, tentan är ju snart så det är bäst att lägga i sista växeln innan jag tar JULLOV!!!!!

Sov gott mina vänner små!!