En lång skoldag och sedan en filmkväll

Idag har jag varit i skolan och är inne på andra dagen. Det känns rätt så bra att allt börjar igen och få träffa klasskompisar och få lite rutin på vardagen. Men jag tror absolut att det kommer att bli ett ännu tuffare år än förra. Men det ska väll inte vara allt för lätt antar jag, men samtidigt så läser vi intressanta kurser den här läs perioden. Jaja efter en lång dag i skolan så gick jag och Malin på stan och letade efter en fest klänning till hennes "dejt"  askul!!!

Har vi nyligen tittat på filmen seven med Brad Pitt som ung. Och till detta lite tilltugg med grönsaker och en god dipp..mums Nu är det dags för lite plugg sedan blir det spikmattan och en varm dusch. Hej svejs!!



Godmorgon!

Idag ska vi åka till Vadstena och gå på en Du & Jag behandling med massage och kurbad på Starbyhotell. Å vad vi har längtat till detta, och idag är det äntligen dags. Efter spabehandlingarna så ska vi till mormor coh morfar och äta, åkta till bergs slussar och senare på kvällen äta kräftor och bara njuta och ha kul. 

Jag tror jag har tappat räkningen på hur många gånger min kära lilla mormor har ringt och påmint oss om att vi ska komma, vilken tid, körförsiktigt, glöm ej halsbandet som jag har gjort till henne...o.s.v Men mig gör det inget, hon är trotts allt min älskade lilla mormor som bara vill mig väl. Och jag brukat faktist glömma ta med mig grejer så hon har nog erfarenheter av det. Hihi

Nu är det dags för oss att packa bilen och åka mot Vadstena. Hoppas ni andra får en lika bra helg som mig puss på er!


        

Sommarkursen över:)

Nu har jag gjort den förbaskat svåra tenta, men men nu är det över så nu har jag äntligen en vecka sommarlov:) Så nu ska vi tenta folk  fira det med att gå till Twin city och äta god mat och bara ha as kul!  Så nu är jag redo för nergång till stan. Så här blev kvällens klädsel. Just det imorgon ska jag och Martin åka till aneby, Martin ska till tandläkaren och sedan ska vi nog leka med Moa hela dagen. Å vad jag ska njuta av mitt lilla sommarlov nu! 


Torsdag..

Godmorgon! Idag blir en dag som alla andra känns det som. Jag ska som vanligt plugga lite till tenta som är denna vecka. Senare idag ska jag och Martin till Ikea och köpa en klädgaderob vi får inta plats våra kläder. Eller rättare sagt Martin får inte plats för jag har tagit den enda gaderoben i lägenheten som finns, och jag får knappt plats i den. Så det är nog på tiden att Matin också kan hänga upp sina kläder. Usch nu kände jag mig lite elak som har tagit typ hela garderoben men men nu ska vi ju köpa en garderob till ialf:) 

Ja ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men det dyker alltid upp något att göra. Jag måste ialf ut och gå en sväng sen i eftermiddag. Ja ja nu måste jag börja plugga lite:( Hej svejs!


Nu är jag tillbaka..

Nu är jag som sagt tillbaka efter ett uppehåll med bloggen. Det har varit så mycket och nu de här senaste veckorna har sommarkursen börjat igen och snart är det tenta:( Usch ibland undrar jag vad jag har gett mig in på, men det är bara att kämpa på bjukar man ju höra. Så det har jag gjort den här veckan, jag har bitit i det sura äpplet och öppnat boken och räknar, räknat matte!

Imorgon är det sista dagen på mattekursen så jag har belönat mig med en super sallad till matlåda! Ne nu ska jag slappa faramför tv:n med min älskling som kan hem från fotbollsträningen. Hej svejs!