Utgång till Rix fm festivalen



Nu är det utgång till Rix fm festivalen och jag ska snart ner till Vjosa på lite förfest med tjejerna. Ska blir kul, det är ju toppenväder me ju. Så det kan väll inte bli bättre än fint väder och förfest hihi. Dagens outfit blev en ljus oragne klänning från vila och en kort jeans jacka med ett par svarta högklackade skor. 



Fixardag


Å vilket fint väder det blir idag. Det är redan 19 grader ute och klockan är ju bara 10, helt underbart! Nu ska jag äta lite frukost sedan ska jag och Martin städa lägenheten, veckohandla gå på stan och handla kläder tills ikväll. RIX fm festivalen är ju här i stan så då tänkte vi ut och lyssna på bra musik och dricka lite och bara ha kul. Tror även att vi avslutar shoppingen med r en god middag ute på piren med. Mums!


Sommarlov

Nu har jag äntligen gjort min sista tenta innan sommaren, helt underbart. Så nu har jag en sommarkurs att göra i sommar och sedan ska jag bara njuta av att äntligen vara ledig. Känns värkligen som om jag behöver det nu, jag är helt slutkörd efter ett års pluggande typ varje dag. Usch va tråkigt det lät, men det har ju smatidigt varit jätte kul. och jag har fått lära känna massa nya människor. 

Nu ska jag bara ta det lungt för i morgon blir det att åka ner till rådhusparken och se på RIX fm festivalen. Det verkade som om det skulle vara bra artister och så. Så jag hoppas att det blir roligt. 

Armband & örhängen La Jennié

 

 

Så här blev mina första smycken. Ett armband med italienska pärlor 

och örhängen med samma pärlor som i armbandet, så det passar 

utmärkt ihop. Tänkte att jag skulle börja sälja lite smycken här på bloggen snart.

 

Det här armbandet ska jag antagligen ha på min brors student med en 

snygg klänning till. Nu ska jag plugga inför tentan i morgon med en tallrik 

Svenska jordgubbar och mjölk. Mums!! 

 

 


Sjuk & trött

Idag är jag så trött på att plugga med det är ju sista dagen nu. Det känns även som om jag håller på att bli sjuk, har grymt ont i kroppen och lite ont i bröstet pga astma. Hoppas bara att jag orkar plugga hela dagen idag så att jag klarar tentan i morgon.  Klockan fyra idag ska jag och Martin ner och kolla på när Danne och Sofie går på balen här i Jönköping. Tänk att det var två år sedan jag gick på balen, helt sjukt! 

Jippi...

 

Jag klarade det tenta, så himla skönt att ha det gjort. Så nu har jag hoppat runt i lägenheten av glädje, jag fattar inte att det är sant. Men nog om det nu ska jag plugga till nästa tenta som är på fredag. Det känns lite jobbigt att börja om och plugga på något helt annat men men va gör man. 

 

Idag har även mina pärlor kommit på posten så nu till helgen ska jag göra mig ett fint armband och örhängen av italienska pärlor. Bild på mina smycken kommer nog till helgen.

Första tentan är över!

Ja nu är första tentan över som sagt. Hoppas bara att det gick bra, det är så svårt att säga när minsta lilla felräkning kan förstöra en uppgift totalt. HOPPAS, HOPPAS! 

Nu är jag då hemma igen och ska äta lite mat och sedan plugga inför tentan på fredag. Jag insåg att jag har bokat fel dag till frisören men plus att jag redan har ringt  en gång och ändrat. Men men jag måste ju ringa igen och ändra om dag. För jag vill ju vara fin i håret tills Jespers student. Usch va jobbigt det är när allt bra blir fel och krångligt. 

Frukt glass...


Tänkte dela med mig av min färska grapefrukt glass, det är hur enkelt som helst. Man delat bara en grapfrukt i två halvor och sedna in i frysen tills frukten har stelnat lite. Ja och sen har du en god och nyttig glass! 

Plugg och ångest!

På förmiddagen har jag pluggat och repeterat inför tentan i morgon. Min motivation börjar tryta riktigt ordenligt nu men måste hålla ut den här veckan. Jag har om sagt totalt två tentor den här veckan som jag helst skulle vilja klara med än gång, det vore så underbart. 

 

Nu ska jag laga lite mat till mig själv. Martin är i Aneby och spelar fotboll så idag blir det färskpotatis, sill och grönsaker. Senare ikväll så ska jag nog göra den där ansiktsmasken som jag rekommenderade igår. Den är hur bra som helst och huden blir silkeslen så den tycker jag att ni ska testa. 


Hemma spa!


Recept på min ansiktsmask, toppenbra enligt mig. 

Nu har jag suttit här och pluggar några timmar och började känna mig lite trött och hängig. Tror att jag håller på att bli sjuk. Så nu tänkte jag att det kanske var på tiden att ta hand om sig själv lite och göra en bra ansiktsmask med lite ingredienser som man har hemma. Så det tänkte jag göra nu. Sedan grilla hamburgare på grillen och mysa med Martin framför tv:n. 


Måndag morgon!

Ja nu är det Måndag morgon och jag har satt mig på balkongen med en kopp te och bara myser. Solen är redan varm nu så det lär bli en riktigt varm sommar dag idag. Helt underbart! 

På min att göra lista står det idag äta frukost, plugga sjukt mycket, sola, vila, ta en kvällsprommenad. Så jag hoppas att jag kommer följa min lista idag, det måste jag göra. tentorna är ju snart. 

Grillning

Nu är det dags för en kväll med grillning och Robinsson på tv:n. Vi ska grilla kycklingfilé med majskorvar, zucchini, sallad och de eterlängtade svenska färskpotatisarna.  Äntligen! Det ska bli så skönt att njuta av en underbar kväll på altanen med god mat och bra tv program.  Danne och Sofie kom vist förbi, antar att de var hungriga hihi. Trevlig i alf! 


Städa & Plugga

Nu är lägenheten nystädad och fin. Det bästa av allt är ju när det äntligen är färdigt, och det luktar himmelskt gott, det skiner om golvet. Så nu återstår det bara att plugga mekanik. Usch nu är jag så trött på att plugga så jag vet knappt vad jag ska ta mig till. Men men nu får jag ta tag i det och hålla ut sista veckan.

Ska nog äta lite först, Martin har gjort pannkakor till oss med glass och sylt till. Mums. 


Kärlek i 4 år & 4 månader!

         

Utsikten över vätten och den underbara maten.

 

Nu har jag och Martin varit nere på piren och ätit en jätte god mat. Det blev pasta med skaldjur, hur gott som helst för det som älskar skaldjur som jag gör. Idag firar vi att vi har varit tillsammans i fyra år och fyra månader. Det känns helt underbart men helt sjukt att tiden har gått så fort. Men visserligen har det ju helt en hal del under de åren. Jag gick liksom i ettan på gymnasiet och nu går jag i ettan på högskolan och har även jobbat ett år innan det. Så det känns helt underbart! Älskar dig Martin.

 

Nu ska jag sätta mig och plugga el liten stund, ska försöka jobba på så att jag kan åka till Tranås i morgon. Men tror nästan inte att jag hinner det, men försöka ska jag göra. Det vore ju kul att se på balen. 


Egna smycken!




Nu har jag suttit och kollat på hur man gör egna smycken. Så nu funderar jag på att köpa lite fina pälor och göra ett armband. Det ser inte så svårt ut men det krävs nog tid. Det kanske jag inte har just nu men till sommaren hoppas jag att jag har det.  

Godmorgon!

 

Vilket underbart väder det är idag. Jag vaknade av att solen sken in i sovrummet, helt underbart. Nu har Martin åkt till sina föräldrar för att jobba lite så då tänkte jag passa på att åter igen plugga till mina två tentor. Det ska bli så skönt när tentorna och allt är över. Bra njuta av vädret och allt vad sommaren har att erbjuda. Ne nu måste jag plugga! Hej svejs!

 


Godmorgon!

    

Nu är det onsdag igen och jag har gått upp tidigt för att börja plugga. Tråkigt väder idag bara med ösregn, men det kanske är bra ändå för då är det ju pluggväder. Så nu ska jag sitta här i några timmar och plugga. Jag får se vad som händer senare idag. Ha en bra dag!


Vårens & Sommarens färger!

Nu har jag spanat in vårens och sommarens viktigaste färger. Det är knallig turkos, stickande fuchsia, somrig korall och krämig beige som gäller i vår och sommar. Helt underbara färger enligt mig. Jag har alltid älskat starka färger med en bra kombination till en hel klädutstyrsel. Så nu har jag suttit och letat efter kläder i dessa färger med gott resultat. 

 

Idag har jag även pluggat och fixat lite här hemma med allt som det innebär, dammsuga, damma mm. jag har även kollat på Halv åtta hos mig som är dett roligt och mysigt program där vanliga människor får laga mat till varandra och bjuda hem dem i deras hem. Satt och tänkte på att det vore super roligt om man var några som gick ihop och gjorde så. Och bjöd varandra på mat och umgicks. Kankse jag ska dra igång. 


Sista lektionen...

Idag är det sista lektionen som jag har i skolan innan sommarlovet, det är helt underbart. Har bara två tentor kvar att göra sen har jag gått ett år på högskolan. Det är inte klokt vad tiden går fort. Tänkt vad mycket man har varit med om under ett helt skolår. Jag har t.ex. träffat massor av nya människor och vänner från olika städer och länder. Lärt mig massor av nya saker och kommunicera och hålla föredrag inför folk, som jag innan verkligen hatade.  

 

Ne nu ska jag ner och ha min sista lektion och hålla en presentation med tre personer till, så jag hoppas att det ska gå bra. 


Kläder


De här fina klänningarna och sandalerna hittade jag när jag satt och kollade på nelly.com
Tror jag ska köpa någon av dessa klänningar kan bara inte bestämma mig för vilken. För det är ju fina båda två tycker jag, specielllt till sommaren sen när man blir brun. Längtar!

Kalas..

    

Nu är jag hemma igen efter en liten biltur till Aneby där vi firade Moas 3-årskalas som jag har nämnt tidigare. Hon vart väldigt glad för vår present och hoppade runt som bara den!  Vi vart bjudna på glass, fruktsallad och hemmagjord kolasås som var mycket god. Även en chokladmuffins med after eight. Innan vi åkte tillbaka kelade också med de små hundvalparna som nu är tre veckor gamla, hur söta som helst.  

Nu när vi är hemma igen ska vi äta lite tacos och mysa lite framför tv:n med en påse godis


Eurovision 2009

 

Nu är showen över i Ryssland, helt fantastisk showen. Grattis Norge till vinsten. Kul att det var vårat grannland Norge som vann, lite råkigt bara att det inte gick bättre för Sverige. Vinnarlåten är inte min personliga favorit men låten är ju ändå bra.  

Ja idag har jag pluggat till mina tentor och bara slappat och tagit det lugnt efter en sen kväll igår. Imorgon på eftermiddagen åker jag och Martin till Aneby och firar lilla Moa på sin tre årsdag. Av oss ska hon få en hoppboll som man sitter och stutsar på. Och självklart är den rosa med Hello Kitty på. Så imorgon blir det torta och mycket lek både med Moa och med hennes nyfödda valpar som precis har öppnat ögonen. Det ska bli så mysigt att åka dit. 

 


Promoe



             

Igår ringde Therese och ville att jag  och Mailn skulle med ner till ett uteställe som heter Bongo. Så självklart gjorde vi det. Först var vi hos henne på lite förfest med några tjejer och killar från klassen och körde spritlekar mm. Senare bar det av till Bongo, där Pormoe skulle uppträda på kvällen, så då hängde vi på dit. Mycket trevlig och kul kväll med bra musik och trevligt sällskap!

Nu sitter jag och pluggar inför mina tentor men har nu tagit en liten paus. Ska laga mat och gå en promenad för att på lite frisk luft och lite ny energi till eftermiddagens pluggande. Senare ikväll får jag se vad som änder tror det blir lungt med tanke på att jag ska till Moa och fira hennes 3 årsdag i morgon.


Äntligen fredag!

Nu är det fredag igen och idag ska jag på ett studiebesök i Jönköping, och kolla på hur man gjuter betong. Efter det ska jag och Malin ner till friskis & svettis och träna på gymmet en stund hade vi tänkt. Det svåra att träna på gym tycker jag är att jag får inte samma kämparglöd eller motivation som när man går på ett ex. spinning pass. För där känner jag att man måste trampa på när alla andra gör det. Och en instruktör hejar på en att fortsätta. Men det är ju självklart bra att kombinera olika träningsformer för att få bästa resultatet!

  Såg även den är bilden igår när jag bloggade. Världens minsta hamburgar måltid, kul:)


Torsdag..

Har nu varit i skolan sedan kl 8 och är nu äntligen hemma igen. Det hände värsta sjuka grejen idag. En kille som går i min klass som jag inte vet vad han heter, beror på att det är 140 st i min klass. Så det är inte så konstigt kanske att jag inte kan alla allas namn. I alla fall så bjöd han ut mig och frågade som vi kunde hitta på något någon dag typ äta middag eller något! Jag har aldrig pratat med killen innan, typ inte lagt märke till honom. Helskumt, men ialf så vart det självklart nej för jag har ju min underbara Martin som jag älskar mer än något annat. Och han var värkligen inte min typ. Nog om de!!

Nu ska jag plugga lite och sedan äta fisksoppa med torsk i, mums. I eftermiddag ska jag ner till friskis & svettis och gå på step up med Malin en sväng. Så det ser jag fram imot.


Vill bara tillägga att jag saknar min vänner så gymt mycket. Om ni var här skulle jag krama och pussa på er! Älskar er! Puss

   


Inredning

         
 
Kuddar från Anna Dolls & snygg tavla från heminredning.se

Har suttit och spanat efter lite ny inredning till vår lägenhet. Jag hittade bl.a. de här kuddarna och den supersnugga tavlan. Tyckte att det skulle passa bra i vårt vardagsrum, med lite snygg belysning till så skulle den passa jätte bra på en av väggarna här hemma.

Jag har alltid tyckt att det är jätte roligt med inredning och att kunna forma ett rum i olika stilar till olika personligheter.  Allt från att bygga egna saker, måla och göra planlösningar till rum mm det är något som jag verkligen älskar att göra. Så jag hoppas att i framtiden kunna jobba med något inom detta.


Onsdag...

Nu är det onsdag igen och solen lyser och det ser att bli en varm dag.  Ska nart ner till skolan igen och gå på två föreläsningar, så det blir nog bra.slutar ialf kl 15 idag! Senare idag ska jag ut och gå en promanad i skolgen och sen plugga lite materiallära och mekanik.

Kollade föresten på Malena i Moskva igår. Hon gick ju vidare, så himla bra var hon tycker jag. Hon var helt klart bland de bästa igår tex. jämnfört med han i supermandräckten och elvis. Så det ska bli grymt kul att se på  finalen på lördag den 16 maj. Hoppas att det går bra för henne där med.

Nu måste jag fixa iordning mig till skolan.

Klänningar & Eurovision song consert

Idag har jag varit i skolan till kl 15. Fick mitt betyg i Skiss & Gestaltning, blev riktigt nöjd faktiskt. Det känns bra att man får belöning för att det man har lagt ner så mycket jobb och tid på.

Just nu tkollar jag internet efter lite nya vår och sommarklänningar. Vill köpa något som jag kan ha på min brors student. Jag hade tänkt mig en klänning som då inte får ju inte vara vit. För det är ju det alla studenter har på sig typ. Jag får väll se vad jag kan hitta. Lite senare idag ska jag plugga materiallära en stund tänkte jag. Det är ju som sagt snart tentan. Det märktes verkligen idag när vi hade sista lektionen i det ämnet. Så det betyder att jag är ledig hela nästa vecka, och sedan är det tenta vecka och efter det har jag sommarlov. ÄNTLIGEN!


Bild på Malena från aftonbladet.


Ikväll är det första semifinalen i eurovision song contest i Moskva, och Malena ska reprenstentera Sverige i år. Hoppas att det går bra för henne. Jag tycker att hennes låt blir bara bättre ju mer man lyssnar på den. Vi får väll se ikväll vad de andra länderna tycker om vårt bidrag. Spännande!


Skogspromenad

Nu har jag kommit hem från en underbar promenad i skogen med min älskling. Vi hittade även ett utsiktsställe som man såg stora delar av Jönköping och vätten, helt underbart. Vi tänkte gå upp dit en varm kväll och ha picknick en dag i sommar sen. 
 
Efter skolan idag har jag sovit lite och sen pluggar materiallära. Det är precis så tråkigt som det låter men ändå så viktigt i mitt jobb sedan när jag är färdig ingenjör.

Nå ja nu ska jag äta lite kvällsmat och sedan plugga lite till och titta på spårlöst på tv:n. Det programmet är ju så bra. Jag blir lite rörd när de hittar sina biologiska föräldrar som de har letat efter hela sitt liv. Jag kan knappt tänka mig ur det måste kännas att träffa sina föräldrar efter en sån lång tid, och att man inte ens känner dem. Men ändå är det dem som har fött en till världen. Det måste vara en konstig känsla.


Godmorgon

Nu är det Måndag igen och en hel  vecka står framför oss. Vaknade idag till att solen lös in i lägenheten, helt underbart. Allt blir så mycket roligare när solen är farmme och det är ljust. Nu längtar jag till sommaren. 

Nu ska jag ner till skolan och ha två stycken föreläsningar fram till kl 12. Efter det ska jag hem och äta och plugga lite ytteligare till tentan som är om två veckor. Får se om det blir någon promenad idag med kanske.

Hemma igen efter Ki boxen!

Nu var man hemma igen efter ett pass på friskis & svettis. Som jag nämde i förra inlägget tränade jag Ki box i 1.5 timme, tufft men hur kul som helst. Så nu är jag helt slutkörd. Nu ska jag  njuta av en god kvällsmat med kokt ägg, räkor och en god macka och te till det, och kolla på wipe out. Det programmet är ju så himla kul, när människor från Sverige, Norge och Danmark tävlar mot varandra och inviduelt i olika vattenbanor. Så det rekomenderar jag er att se, så får ni även er ett gott skratt. 

Söndag!

 

                   

Igår blev det en lyckad kväll med grillning och trevligt sällskap med våra vänner. Kvällen började med att jag gjorde i ordning mig inför kvällen och sedan kom Malin hem till oss. Som jag skrev igår så kulle vi ge varandra var sin present. Så av Malin fick jag köksredskap som en äppeldelare, potatisskrubb, disktrasa med ett motiv på och sedan ett mycket roligt kort med en fin liten vits i. Där det typ stod att jag har allt i  köksväg men det här har jag inte, så nu är jag fulländad i köket. Hihi


Av mig fick hon en student kokbok med enkla recept på mat, kakor och drinkar. Så vi var inne på samma tema i presentväg, det var lite kul. Tack än en gång för allt.


Nu ska jag plugga lite och senare i eftermiddag så ska jag ner till friskis & svettis och gå på ki box med Malin.  Det ska bli kul, hoppas att jag orkar det bara. Jag känner att jag det kommer ta emot lite när jag var ute och festade igår och var hemma kl halv tre, men det ska nog gå bra ändå hoppas jag!

 

 


Fixar inför ikväll!

Nu på förmiddagen har jag och Martin varit och handlat på Willys. Vi handlat lite mat tills ikväll, som vi ska grilla hemma hos oss med några vänner. Det ska bli fläskfilé, hemmagjorda potatisklyftor, sallad, grillade majskorvar och grillsås. Och såklart lite hemmagjorda drinkar till det. Jag tror vi ska sitta på vår inglasade altan och grilla och bara umgås. Malin och jag ska även ge varandra våra födelsedagspresenter som vi har köpt till varandra för länge sen man det har inte blivit av att vi har gett dem till varandra. Det ska bli så spännande att se vad man får för något!


Den här drinken får starta våran grillkväll!



747
VODKADRINK


4 CL VODKA
ROSE'S LIME
TRANBÄRSJUICE


mixa din drink

Fyll ett highballglas till hälften med is, häll över vodkan och fyll upp med lika
delar Rose's Lime och tranbärsjuice - rör om.



Nu ska jag städa lite med tänkte jag så att det är rent och snyggt tills ikväll när våra vänner kommer.  Sedan blir det att göra i ordning sig till kvällen och sen dra ut till Vjosas årliga husfest!


Shopping

             

Nu har jag varit på A6 och handlat lite kläder och dynor till utemöblerna. Jag är helnöjd med mina köp idag faktist. Köpte det randiga linnet, rerisa kjolen på hm, och t-hirten på veromoda. Den vita klänningen som jag ska ha på festen på lördag köpte jag på vila. Tyckte om att det var gjord av ett siden matrial och att den är lite blank. Det svarta bandet med rosetten hade jag redan hemma så det tänkte jag ha till för att piffa upp klänningen lite granna. Hej svejs.

Ledig dag!

Idag är jag helt ledig som jag nämde igår, det är så underbart. Nu har jag suttit och pluggat några mekaniktal så nu tänkte jag gå och äta frukost och göra iordning mig. Jag och Martin ska ner på stan och köpa dynor till altanmöblerna och kanske en grill. Och sen så ska jag gå och kolla på lite kläder till mig. Måste hitta något som jag kan ha på mig i morgon till Vjosas fest men också vanliga vardagskläder. Hoppas jag hittar något snyggt. Jag återkommer om vad jag har köpt lite senare idag.

Träning & kläder

Har precis varit och tränat på friskis & svettis, jag och Malin gick på step up. Det var väldigt bra och högt tempo idag lite tråkigt bra när man inte kan alla stegen helt perfekt . Men bara man rör på sig så är det ju bra! Beach 2009 here I come.  


Imorgon är jag ledig hela dagen så himla underbart. Tänkte plugga lite på förmiddagen och sen gå på stan och handla lite nya kläder. Skulle behöva lite snygga linnen och tunikor typ. Är det någon som har sett något snyggt som ni kan rekommendera? Jag hittade det är linnet från hm, sommrigt och fint. Jag ska nog gå och testa det imorgon och se om det är bra.


God morgon!

Nu är det dags för att åka ner till JTH (högskolan) snart men innan det tänkte jag önska alla en trevlig och bra dag.
Själv ska jag räkna lite mekanik och sedan rita på någon slags dränering till ett hus. Så det är det jag i stort sett ska göra i skolan idag.


Promenad i skogen!



        
Bilder från promenaden, vi hittade gubbe i trä också!

Nu har jag och Malin varit ute och gått i skogen som ligger nära oss. Mycket trevligt med lite tjejsnack och kunna diskutera olika saker med varandra. När vi hade gått en stund så kom vi ända till ett ställe som heter Öxnehaga som ligger en bra bit bort så vi var tvungna att leta reda på en karta så att vi skulle hitta närmaste vägen tillbaka. Men kul var det i alf.

Så nu när vi har kommit hem så grillade vi lite korv med Martin och kollade på Romservice på kanal 5. Som blivande ingenjörer som vi ska bli så satt vi självklart och diskuterade inredningen. Nu ska jag titta lite mer på tv och sen bestämma vad jag ska ha på mig i morgon. Sov så gott!


common.se


"Lill Lördag"

Idag är de som sagt "Lill Lördag".  Men det blir igen utgång till Akademin i dag inte, jag måste plugga mekanik och fysik. Tänkte på mitt inlägg från igår när jag inte hade min bästa dag precis, men men det är ändå skönt att ha en sådan dag, så att man börjar tänka och stanna upp i sitt liv med all stress och alla måsten. men idag vaknade jag med ett leende på mina läppar, helt underbarat!

Har varit i skolan idag och haft riktigt kul faktist, satt och åt lunch mend Malin och Robin idag och pratade massa strunt hihi:) Fast att jag inte riktigt hängde med i samtalsbytena hihi. Nu ska jag plugga lite och äta av Martins nybakta tigerkaka och efter det blir det kanske en promenad med Malin.

Hej svejs!


Inspiration

Har funderat lite idag, varför lägger jag ner så mycket tid på att ex plugga och att alla ska tycka om mig?  
Varför ska jag anstränga mig mer än vissa andra och de bara flyter med på ett bananskal?
Varför känns det som jag aldrig räcker till?


Svaren på dess frågor finns nog inte rätt eller fel på men det är klart att innerst inne vet jag en del svar på mina frågor. Men inte hur jag ska förverkliga dem och hitta inspiration och en inre styrka. Hoppas att det bara är något som är tillfälligt, men det känns ändå lite jobbigt att gå och tänka på detta.


Idag har jag varit i skolan till klockan tolv. Jag cyklade för andra gången i år till skolan, träffade ett helt gäng från klassen som jag och Malin cyklade med.  På vägen ner till skolan är det inga problem det är typ bara nedförsbacke men på hemvägen är det dessvärre jobbigare med konstant backar hela vägen hem! Stackars mig, fast jag får ju ett extra träningspass ändå!


Nu på eftermiddagen co h kvällen och jag pluggat mekanik, det är så grymt svårt men hopas att jag kommer att klara tentan bara.  Nu har min älskling kommit hem från träningen så nu måste jag prata med honom lite...
Har saknat honom jätte mycket!