Födelsedags mys

Helgen som har var har varit helt underbar. Det började med att jag och Mailn gick en promenad längst med Vätterstarnden upp till Elimia på fredags kvällen. Vi stannade på en camping och gungade på en gunga som var as kul:) Efter det bestämmde vi oss för att åka och kolla på när Martin spelade fotboll i Tenhult, som ligger lite utanför Jönköping. De förlorade dock med ett mål så det var synd.

På lördagen fyllde Martin 22 år så jag sjöng för honom och gav en present och ett kort som jag hade skrivit ner en perspnlig dickt på. Efter presentöppningen ville jag visa honom strand prommenaden som är helt underbar på morgonen. Så där gick vi och njöt av sommarvärmen och utsikten över vätten. Sedan på förmiddagen så åkte vi till Aneby där vi åt tårta som Lina hade bakat. På dagen och kvällen så umgicks vi med martins familj och lekta med Moa och Vincent. På kvällen grillade vi kött och åt massor av gott till det. Bla en fruktplanka som jag och Martin hade gjort.

Nu ska jag testa lite kläder för att se vad jag ska ha på mig i morgon. Sov så gott!

Bilder från helgen!

Mina bilder från helgen får förklara hur min helg har varit!



     


        

Gymmet

Idag var det föreläsning till klockan tio och sedan gick jag och Malin till Friskis & Svettis för att träna på gymmet. Väldigt kul faktist, fick reda på lite saker som hade hänt i onsdas på Akademin. Som jag inte kunde vara med på för att jag var sjuk då tråkigt men sant:(

Nu efter träningen så har jag och martin lagar lite mat. idag blev det kokt lax, potatis och tatziki. Mycket gott blev det. vi funderar på om vi ska åka ner till piren om en stund och ta en kulglass med, och inviga våren.

Senare på kvällen var vi ett gäng på cirka 20 personer från klassen som var nere på vätterstranden och spelade bränboll och vollyboll och så klart grillade vi lite mat. En mycket trevlig kväll. jag och Malin åkte lite långboard också. det var väldigt svårt men mycket kul!

Påsk helg

Nu var det länge sen jag skrev här så jag tänkte åter igen skriva lite vad jag har gjort under påsken.

Tack! Så mycket för till er alla för en underbara påsk med mycket trevligt sällskap. På låmgfredagen började dagen med att fika med det gamla företags medlemmarna Josse, Sara, Lina och Hanna. Mycket trevligt och roligt. Vi tag en glass på Gotteriet och satt på deras uteservering och solade och pratade lite skit hihi. Senade på kvällen var det fest hemma hos min mamma och pappa med båt gänget. Även det mycket trevligt och god mat. Synd bara att Jesper min lillebror fick i sig nötter och ambulansen kom:( men som tur var gick det bra. Älskar dig!

På lördagen hjälpte jag och Martin pappa att lägga nytt trägolv i deras nya båt. det tog mycket längre tid än vad man tror så vi vart inte klara så vi fick fortsätta dagen därpå. För på dagen blev det såklart mammas god påskmat. På påsk aftons kvällen var det förfest hos Åsa p hennes balkong. och snäll som jag var så hade jag gjort ordning en liten påsk present men såklart så glämde jag den. Men men inget att göra åt. efter några glas vin på balkongen så gick vi vidare till en fest där det var trevligt och det blev även lite roliga frågesports lekar, som jag är så bra på INTE. Som alltid blev det statt som inte brukar bli så otroligt över roligt. men det är ju alltid kul att träffa gamla kompisra som man ite har träffat på länge men själva stället är inte kul längre tycker jag.

På sändagen började jag känna mig lite små sjuk och svårt att andas. men tänkte inte er på det. så vi fortsatte attt lägga golvet i båten och bara umgås med familjen. efter en långa dag i båtgaraget så köpte jag och mamma tacos till kvällen och firade hennes fördelsedag tillsammans med de andra i familjen. Och självklart bingolotto till det, men vi van inte så klart! Som allltid:(

Den 13/4 var det mammas födelsedag och jag glömde säga garttis. Fy på mig! Det kom jag på senare på dagen sen, jag får skämmas. Vid elva tiden kom mormor och morfar och firade mamma och till middagen kom Morgon, Monica och Amanda. Den här dagen mådde jag ännu sämre så jag orkade inte förja med Maryin till aneby och fira påsk med hans familj. Så ag får ta det en annnan gång. Tillslut på eftermiddagen var vi hemma igen efter ett par dagars utflykt och äventyr.

Så tack en än gång för en bra påsk! Älskar er min underbara familj.



         
Båten                                 Martin på Statt                     Josse och Jennie