Mys och trängsel....

Idag började dagen med en jättegod, mysig  frukost med älsklingen, sedan var det jobb för hans del. Så jag passade på att göra lite smycken som jag har på "beställning", kände att det var dags att göra dem nu när jag har en helt ledig dag sedan i slutet av augusti :D Blev tre halsband och armband, lite nöjd faktiskt.

Sedan var det dags för en efterlängtad dag på stan, men när jag kom ut så märkte jag att det regnade så det fick bli a6 ist. Men tyvärr var jag inte ensam om den tanken, det var kö på motorvägen till och med. Jaja kom fram till slut och hittade lite småsaker, smink, kavaj, present till pappa mm.
Ska nämligen hem till Tranås i morgon och fira pappas 50- årsdag i förväg. Han och mamma och några vänner till dem ska till Egypten en vecka och gotta sig i solen. Inte avis alls... ne då jag unnar dem verkligen denna resa. Så därför blir det lite kalas hemma med släkt och vänner. Ska bli jätte roligt att träffa alla igen!!
Nu sitter jag här framför datorn med ett glas vin och myser, inte alls fel att vara lite själv ibland. Fast det bästa är ju ändå när Martin kommer hem i morgon-bitti och kramar om en och säger att han saknat mig;) Älskar dig så!!!!!

Ha det bra!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback