Äntligen helg!

Ja så var det fredag igen:) jippi Det innebär att det är helg igen. Jag och Martin har bestämt oss för att vi ska ta det lugnt i helgen och bara mysa och ha det skönt. Idag har jag varit i skolan på förmiddagen och sedan komm mormor och morfar och fikade och gick på stan och shoppade loss lite. Köpte bland annat den nya glöggen med smak av clementin på systemet, så den tänkte vi smaka på ikväll till idol.
Nu sitter jag här som sagt framför datorn och har precis skickat iväg min rapport om passivhus till min handledare. hoppas bara att den blev bra. Kände mig inte helt nöjd men vad fasen det är ändå bara en kurs som man bara får godkänd i. Jaja nu är det fredag så nu ska jag inte tänka på skolan mer för idag ialf:)
Nu tänkte jag baka lite bröd i bakmaskinen, tänkte blanda i lite dinkelmjöl, soltorkade tomater och solrosfrön hoppas att det blir gott. Jag får lägga in en bild sedan om den blir bra. För det är faktiskt andra gången jag använder bakmaskinen och bara man hittar några bra recept så blir det hur gott som helst och det är super enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback