Sprutan är tagen;)

Igår tog jag svininfluensa sprutan och det gick överaskande bra faktiskt. Jag och Martin åkte ner till Rosenlunds sjukhus redan kl 16.15 och då var det redan lite folk där. Vi fick fylla i blanketter om vi tål ägg o.s.v Så där satt vi och inväntade att sjuksköterskorna skulle komma kl 17.00.
.
Det jobbiga var att det satt två tjej gäng bredvid oss, och de var hur nervösa som helst. Så där satt vi och jag kände bara hur jag blev mer nervös. Sen kom de in och de slussade fram oss i grupper och stod där på led och tog sprutan på oss. Sen var det över, det gjorde knappt inte ont alls. Det kändes bara ett lite stick sen var det över.
.
Just det jag måste även berätta att precis innan jag skulle ta sprutan så höll en tjej vi andra kön bredvid mig på att svimma så de fick lägga henne på golvet. Då blev jag ännu mer nervös kan jag säga. Så hilma skönt att man har gjort det nu:)
Idag har jag haft lite ont i armen, typ som om någon har slagit mig. men annars så känner jag mig relativt frisk. Jag har ju än så länge sluppit feber som en del av mina klasskompisar har blivit. Så det känns jättebra.
Nu sitter jag som sagt här och uppdaterar lite :) men tänkte packa väskan. för jag och Martin tar och åker hem till Tranås i morgon och stannar tills på Lördag och ska mysa med min familj lite hade vi tänkt. Äta gott och bara umgås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback