Onsdag



Onsdag igen och nu sitter jag åter igen här framför datorn och ritar och ritar på mitt flerbostadshus! Jag hade tänkt mig en veckas lov med det blev inget med det än så länge:( Jag känner att jag borde ha arbetat lite mer innan lovet så hade jag sluppit att sitta här hela dagarna typ. Pluggar även lite arkitekturhistoria från antiken till dagens arkitektur...kul men jobbbigt att plugga in allting!!!

Nog om plugg igår var jag och trände afro dans för andra gången i mitt liv, väldigt kul faktist. Skaka lite rumpa och trampa fötterna i takt med trummorna. Helt okej träning, jag kände att det är dags att testa något nytt men idag satsar jag på lite mer intensiv träning Spinning.

I morgon torsdag ska jag och Martin fira vår 5 årsdag lite i förväg hade vi tänkt. Så jag har planerat in en liten överaskning. Kan inte säga vad det är om han skulle läsa det men vi ska ialf åka iväg bort från Jönköping. Spännande och roligt ska det bli! Jag tror inte att jag förstår det riktigt att jag och Martin och varit tillsammans i fem år och i sommar har vi varit förlovade i ett år. Trots motgångar så har vi överlevt vår kärlek till varandra och jag kom ihåg det så väl när vi träffades i början av ettan på gymnasiet när jag var på ett gymnasiedisko med några vänner och bara dansade och hade kul, och där hittar jag min DRÖMPRINS!

Och lika så känslan när Martin frågade mig om jag ville förlova mig med honom. När vi satt där uppe på klipporna i solnedgången efter att ha ätit en god middag så föll han på knä...å herre gud nu blir jag lite rörd.....

Kärlek från mig till dig älskling!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback