Tillbaka efter en helg i Stockholm:)


Tänkte sammanfatta helgen lite kortfattat.

I Torsdag så åkte jag hem till familjen i Tranås för att sedan ta tåget upp till Stockholm på fredag morgon. Resan gick hur bra som hälst, bättre än mina förväntningar faktist. Ja och väl framme blev det shopping tills Josse slutade jobba och sedan blev det en myskväll med tacos och hemmaspa:) På lördagen blev det shopping och på kvällen kom Frida och tittade på Robinsson med oss. Det var jätte kul att få träffa dig, Frida en liten stund i alf:) I söndags blev det sovmorgon och sedan åkte Josse iväg för att spela match. Jag mötte sedan upp Anja på tunnelbanan så följde vi Josses karta till bandyplan, och vi hittade faktist;) jippi

Men gud vad sugen man blir att åka skridskor igen och hela grejen att spela tillsammans som ett lag. Det känner jag att jag saknar ibland på ett sett.

Efter matchen som AIK vann så åt vi mat på O´lerys med Josses föräldrar, faster och vän och Anja. Blev tyvärr lite stressigt pga att jag hade ett tåg att passa men det löste sig och jag han med tåget och jag hann även äta upp min mat:)

Tack gumman för en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback